Onze nieuwe website is live!

Het is zover; de nieuwe website van Wijnen Bedrijfskleding & Confectie is live! Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best een beetje trots op. Naast een vlotter (en mooier) uiterlijk, blijft het voornaamste doel om de lezer te informeren en onze kennis te delen. De nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Zoals je kunt zien is de gehele ‘look en feel’ van de site veranderd. De website is overzichtelijk en goed leesbaar voor iedereen. Gericht op onze verschillende klanten en behoeftes.

Professionalisering

Wijnen Bedrijfskleding & Confectie is afgelopen jaren enorm gegroeid, niet alleen fysiek, maar ook op het gebied van professionaliteit. Met deze professionalisering in het achterhoofd en het oog op de toekomst, werd het ook tijd om onze website eens grondig aan te pakken. De site moest beter, sneller en moderner.

Wat is er nieuw

  • Nieuw design
  • Navigatie
  • Uitgelichte merken
  • Meer informatie van onze dienstverlening
  • Brochure downloads bij de merken
  • Responsive design (geschikt voor alle apparaten)

We zijn nu live en achter de schermen wordt er nog druk verder gewerkt aan het uitbreiden van de website. Komende maanden hopen we dan ook de site verder te optimaliseren en uit te breiden met nog meer handige functies. Wij zijn ons ervan bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten.

Kom je iets tegen? Of heb je tips om de website verder te verbeteren? We stellen uw feedback enorm op prijs.

Actueel & Sale

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen van Wijnen Confectie.

Bekijk hier alle nieuwtjes