Bedrukken (zeefdruk) op bedrijfskleding

Wanneer u kiest voor het bedrukken van bedrijfskleding door Wijnen Confectie, wordt in de regel zeefdruk gebruikt. Aan de hand van een afbeelding van uw logo worden er (afhankelijk van het aantal kleuren) meerdere zeven gemaakt.

Kosten bedrukken (zeefdruk)

De prijs is afhankelijk van het aantal kleuren en de grootte van de afbeelding. Overigens zijn niet alle producten geschikt voor een bedrukking op deze wijze. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat dit een investering is die steeds terugkeert bij eventuele nabestelling.

Wijnen Confectie heeft op personalisatiegebied veel te bieden. Van kleding borduren tot bedrukken en van zeefdruk tot transferlogo. Wijnen Bedrijfskleding & Confectie verzorgt het allemaal conform uw wensen!

Bedrukken bij Wijnen Bedrijfskleding & Confectie

Wilt u meer informatie over bedrukken of borduren van bedrijfskleding of confectiekleding door Wijnen Confectie? Neem dan contact met ons op! Tijdens een afspraak kunnen we u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van uiteenlopende bedrukkingen kunnen we u altijd uitstekend van dienst zijn.