Maatwerk workwear

Werkkleding moet comfortabel zitten. Dat vinden wij bij Wijnen Confectie absoluut een eerste vereiste. Daarnaast moet de workwear duurzaam zijn, tegen een stootje kunnen en ook representativiteit en professionaliteit uitstralen. Een flinke wensenlijst waar u met de werkkleding van Wijnen Confectie zonder problemen aan tegemoet kan komen.

Helly Hansen Workwear collectie

Een flinke wensenlijst waar u met de werkkleding van Wijnen Confectie zonder problemen aan tegemoet kan komen. Wij zorgen er voor dat uw medewerkers de bedrijfskleding met plezier dragen dankzij een perfecte pasvorm en een aangenaam draagcomfort. Er zijn volop keuzemogelijkheden zoals het unieke ‘drielagensysteem’ uit de Helly Hansen Workwear-collectie dat speciaal ontworpen is om ervoor te zorgen dat uw medewerkers droog, warm en goed beschermd zijn tijdens het werk. Diverse artikelen hebben we standaard op voorraad en alle producten zijn verkrijgbaar vanaf één stuk.

Workwear, werkkleding en accessoires

Naast representatieve bedrijfskleding, workwear en promotiekleding, bieden we ook een uitgebreide collectie accessoires aan zoals sjaals, stropdassen en strikken. Op verzoek kunnen we alle kleding voorzien van uw logo of alles bijvoorbeeld geheel in de bedrijfskleuren uitvoeren. U merkt het: voor volledig gepersonaliseerde bedrijfskleding zijn wij de specialist!

Wijnen geeft u graag advies over workwear

Meer weten over moderne workwear van Wijnen Confectie en onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Tijdens een afspraak op onze landelijke locatie in Someren praten we u graag bij over de vele mogelijkheden en kunt u inspiratie op doen in onze showroom. Een ding staat al vast: met de jarenlange ervaring van Wijnen Confectie op het gebied van representatieve bedrijfskleding kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn!