Werkkleding uit voorraad

Niet alleen de kwaliteit en het gebruiksgemak zijn belangrijk bij de keuze van werkkleding, ook de uitstraling dient te passen bij uw bedrijf. Daarom adviseert en begeleidt Wijnen Confectie u graag bij het maken van de juiste keuze. Tijdens een introductiegesprek, laten we u graag kennismaken met de vele mogelijkheden aan de hand van collectie werkkleding in onze showroom. Zo kunt u zelf beoordelen welke werkkleding het beste aansluit bij uw voorkeur. Uiteraard bieden we volop personalisatiemogelijkheden in de vorm van een bedrukking, borduring of het gebruik van specifieke materialen of kleuren.

Van een eenvoudige sloof tot kleding voor in de offshore voorzien van alle NEN-normeringen, bij Wijnen Confectie is veel werkkleding gewoon uit voorraad te leveren!

Werkschoenen in alle gangbare maten

Op het gebied van werkschoenen, doen wij geen enkele concessie als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Op werkschoenen moet u ook onder zware omstandigheden kunnen vertrouwen. Bij Wijnen Confectie voeren we uitsluitend kwaliteitsmerken zoals Elten, Lowa, Buckler, Helly Hansen en Sixton. De meest gangbare modellen en maten hebben we standaard op voorraad zodat u zonder levertijd direct gebruik kunt maken van de werkschoenen.

Meer weten over werkkleding uit voorraad?

Wijnen Confectie neemt u de zorg uit handen als het gaat om werkkleding uit voorraad. We streven er naar om uw wensen daarbij altijd centraal te zetten. Daarbij geven we dankzij onze jarenlange ervaring deskundig advies waar u echt wat aan heeft. Met werkkleding van Wijnen Confectie komt uw bedrijfsidentiteit en prettig draagcomfort perfect samen. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de vrijwel eindeloze mogelijkheden. Kom langs in onze showroom in Someren of maak een afspraak op uw locatie. Wij staan graag voor u klaar!