Helly Hansen Workwear 
Scandinavische topkwaliteit

Vanuit Noorwegen maakt Helly Hansen al bijna 140 jaar professionele uitrusting waarin zij zichzelf prettig voelen. Het begon allemaal in 1877 toen zeekapitein Helly Juell Hansen een betere manier vond om beschermd te blijven tegen de harde Noorse elementen.

Projob Workwear 
Werkkleding gemaakt door en voor de echte vakman

Werkkleding en bedrijfskleding die toepasbaar is in vele beroepen en locaties. Zo bieden ze stijlen aan welke perfect aansluiten bij Bouw, Constructie en Installatie, maar ook voor de vakschilder, transportsector en service-technicus.

ID Identity Workwear 
Kleding gemaakt voor het werk, gemaakt voor het leven

In plaats van seizoensgebonden trends na te streven, richten we ons bij ID® op het creëren van Corporate Wear met stijlvolle, klassieke en duurzame ontwerpen die niet uit de mode raken en die was na was hun vorm en kleur behouden.

Portwest Workwear 
De toekomst van workwear

Portwest is een wereldwijd actieve fabrikant en distributeur van werkkleding, veiligheidskleding en PBM. Portwest, opgericht in 1904, is het snelst groeiende bedrijf in werkkleding ter wereld met een wereldwijd distributienetwerk en klantenservice in meer dan 130 landen.

Printer Active Wear 
Promotiekleding

Promotionele kleding is een graag gezien geschenk, zowel binnen het bedrijf als erbuiten. Bovendien geeft promotiekleding mensen het gevoel dat ze ergens bij horen, een soort van “samenhangend-gevoel” dat bijdraagt tot de positieve resultaten van uw team.

James Harvest Sportswear 
De honkballer uit Amerika

De James Harvest Sportswear collectie is gebaseerd op de Amerikaanse ‘college’ kleding. Bij elk ontwerp ging een intensieve ontwikkelingsfase vooraf. Elk kledingstuk wordt gekenmerkt door het gebruik van de beste materialen en accessoires die de markt te bieden heeft.

Buckler Bootz
Advancing safety footwear

Buckler Boots gebruikt de Goodyear Welted constructie voor een groot deel van het assortiment werkschoenen en werklaarzen.

Elten
Professionele voetbescherming

Sinds 1910 staat de naam ELTEN voor veiligheidsschoenen die aan de hoogste eisen voldoen. Door het zeer brede assortiment en voortdurende technische innovaties is ELTEN een van de meest toonaangevende aanbieders van veiligheidsschoenen in Europa.