Representatieve bedrijfskleding 
in Someren (Brabant)

Bedrijfskleding van Wijnen Confectie is veilig, representatief, kan tegen een stootje en maakt comfortabel werken mogelijk. Vanuit onze landelijk gelegen locatie aan de Kerkendijk in Someren, is het ons doel om u volledig te ontzorgen op het gebied van bedrijfskleding. Van ontwerp tot doorpassen, Wijnen Confectie laat mensen schitteren met speciaal op maat gemaakte bedrijfskleding die perfect past bij uw huisstijl. De onderscheidende kracht is daarbij de flexibiliteit die wij kunnen bieden aan onze klanten.

Alweer ruim 30 jaar geleden, startte Ria Wijnen met het confectioneren van kleding. De liefde voor het vak had ze beslist van geen vreemde aangezien haar moeder coupeuse van beroep was. Zelf heeft Ria ook altijd in een confectie-atelier gewerkt. Ook toen zij naar Canada emigreerde, was ze onder meer actief als bedrijfsleidster in een confectie-atelier.

Al 30 jaar ervaring

Eenmaal terug in Nederland ging Ria weer verder met haar activiteiten en startte ze een eigen confectie-atelier. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid van een compact confectie-atelier naar een professionele bedrijfskledingleverancier met 10 medewerkers en een modern machinepark. Sinds 2007 is het bedrijf gevestigd in een karakteristiek pand dat landelijk is gelegen aan de Kerkendijk in het Brabantse Someren.

Wij produceren (voor een deel) in eigen atelier en leveren corporate fashion voor uiteenlopende branches. Dat varieert van representatieve kleding voor onder meer receptionistes, bedienend- en verkooppersoneel tot functionele workwear voor medewerkers in de industrie, bouw, dienstverlening of agrarische sector. Zoals gemeld, wordt een gedeelte van deze representatieve kleding geproduceerd in ons eigen atelier in Nederland. Overige kleding in ons leveringsprogramma is van gerenommeerde merken zoals Helly Hansen Workwear, Projob, Tricorp, James Harvest, ID Identity en Printer en kunnen wij desgewenst volledig conform uw wensen personaliseren.

Uw wensen zijn ons uitgangspunt voor bedrijfskleding op maat

De ervaren medewerkers van Wijnen Confectie hebben stuk voor stuk ruime ervaring in het vakgebied waardoor we u dan ook op de best mogelijke wijze kunnen adviseren en begeleiden. Zo kunt u de juiste keuze maken voor bedrijfskleding die uw medewerkers graag zullen dragen. Wijnen Confectie wil u zoals gemeld ontzorgen.

Daarom bieden wij u onder meer de mogelijkheid om gebruik te maken van ons Kleding Management Systeem (KMS). Met dit systeem heeft u een compleet overzicht van al uw kledingstukken. Uw medewerkers kunnen er eenvoudig zelf op in loggen om de voor hen betreffende kledingstukken te kunnen bestellen.  Ideaal voor grotere bedrijven die personeelsleden in dienst hebben waarvoor per functie verschillende bedrijfskleding is benodigd.

De werkwijze kenmerkt
onze service & flexibiliteit

Bij de keuze voor bedrijfskleding, gaat u vast niet over een nacht ijs. Diverse eisen spelen daarbij een belangrijke rol. De bedrijfskleding moet niet alleen comfortabel, functioneel en duurzaam zijn maar uiteraard ook de identiteit van uw bedrijf uitstralen. Daarom nemen wij ruim de tijd om uw wensen en eisen te inventariseren. Tijdens een introductiegesprek op onze locatie in Someren, kunt u aan de hand van een ruim assortiment bedrijfskleding volop inspiratie op doen. Samen met u kijken we naar de functionaliteit, kwaliteit, stijl en kleur van de gewenste kleding.

We brengen vervolgens een advies uit dat aansluit bij uw huisstijl en budget. Aan de hand van dat advies stellen we een kledingpakket samen. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte. Na goedkeuring wordt de kleding doorgepast door uw medewerkers. Overigens hanteren we bij Wijnen Confectie geen minimum of maximum aantal voor kledingstukken, ook voor één stuk bent u bij ons welkom.

Daarna volgt het doorpassen waarbij we de kleding per persoon op maat aanmeten. Dat kan bij u op locatie maar ook in onze passerie in Someren. Sommige kleding kunt u zelf laten doorpassen. Wij voorzien u dan van een complete maatserie van de kleding, waarna u zelf verder het doorpassen onder uw werknemers verzorgt.

Productie in eigen beheer

In ons eigen atelier in Nederland hebben wij de mogelijkheid voor de productie van alle soorten confectie. Door de aanwezigheid van een uitgebreid en modern machinepark gecombineerd met  ervaren medewerkers zijn wij in staat om hoogwaardige bedrijfskleding te leveren. Naast onze eigen corporate fashionlijn produceren wij dan ook voor diverse Nederlandse couturiers. Uiteraard verzorgen wij ook het bedrukken of borduren van uw bedrijfslogo. Met het bedrukken of borduren van uw logo op de bedrijfskleding wordt een professionele en herkenbare uitstraling van uw medewerkers versterkt.

Bedrijfskleding & accessoires

Naast het leveren van bedrijfskleding leveren wij ook een ruim assortiment van aanverwante accessoires zoals mondkapjes, stropdassen, sjaals, petjes, tassen, mutsen, handschoenen e.d. Ook deze kunnen worden voorzien van uw bedrijfslogo. Ook veiligheidsschoenen van o.a. de merken Elten, Lowa, Buckler, Helly Hansen en Sixton ontbreken niet in ons assortiment. Diverse artikelen hebben we altijd standaard op voorraad in ons magazijn, zodat we een snelle levering kunnen garanderen.  Alle producten zijn verkrijgbaar vanaf één stuk.