Maatwerk transfers voor bedrukking

Naast borduren en bedrukken is er nog een andere techniek om bedrijfskleding te bedrukken, het aanbrengen van een transfer. Met behulp van een digitaal voorbeeld, bekijken wij welk soort transfer het beste bij het artikel past aan gezien niet alle artikelen zich voor een transfer lenen. Zaken als rekbaarheid, slijtvastheid en kleurkeuze spelen hierbij een rol.

Een fullcolor transfer is interessant bij grotere aantallen omdat de initiële kosten relatief hoog zijn. De prijs is afhankelijk van het aantal kleuren en de grootte van de afbeelding. Overigens kan een flextransfer op nagenoeg elke vorm van textiel worden toegepast hierbij zijn kleinere aantallen mogelijk en is er geen sprake van film- of zeefkosten.

Fullcolor transfers

Niet alle artikelen lenen zich voor een transfer bedrukking. Een fullcolortransfer is interessant bij grotere aantallen, omdat de initiële aanmaakkosten relatief hoog zijn. De prijs is afhankelijk van het aantal kleuren en de grootte van de afbeelding. Een flextransfer (bijvoorbeeld op sportkleding) kan op nagenoeg elke vorm van textiel worden toegepast. hierbij zijn kleinere aantallen mogelijk en is er geen sprake van film- of zeefkosten.

Transfers bij Wijnen Bedrijfskleding & Confectie

Wilt u meer informatie over bedrukken of borduren van bedrijfskleding of confectiekleding door Wijnen Confectie? Neem dan contact met ons op! Tijdens een afspraak kunnen we u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van uiteenlopende bedrukkingen kunnen we u altijd uitstekend van dienst zijn.