Bedrukken

Wanneer u kiest voor het bedrukken van bedrijfskleding door Wijnen Confectie, wordt in de regel zeefdruk gebruikt. Aan de hand van een afbeelding van uw logo worden er (afhankelijk van het aantal kleuren) meerdere zeven gemaakt. Houd er rekening mee dat dit een investering is die steeds terugkeert bij eventuele nabestelling. De prijs is afhankelijk van het aantal kleuren en de grootte van de afbeelding. Overigens zijn niet alle producten geschikt voor een bedrukking op deze wijze. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Borduren en bedrukken door Wijnen Bedrijfskleding

Uw bedrijfskleding wordt op vakkundige wijze door ons bedrukt met een logo, slogan of tekst. Dankzij de bedrukking zijn uw medewerkers op de werkvloer daadwerkelijk een visitekaartje van het bedrijf. Wijnen Confectie heeft op personalisatiegebied veel te bieden. Van borduren tot bedrukken en van zeefdruk tot transferlogo. Wijnen Confectie verzorgt het allemaal conform uw wensen!

Borduren

Geborduurde logo’s en emblemen geven bedrijfskleding extra uitstraling en maken kleding nog persoonlijker. Wijnen Confectie heeft op dit gebied een naam hoog te houden. Met uitstekende borduringen krijgt uw kledingstuk een nieuwe- en krachtige uitstraling. Met behulp van een voorbeeld – zoals een afbeelding van uw logo – wordt er een borduurmal gemaakt. Dit is een  eenmalige investering waarbij de prijs afhankelijk is van het aantal steken in de borduring. Wanneer slechts kleine hoeveelheden bedrijfskleding moeten worden voorzien van een bedrijfsnaam of logo, is het borduren dikwijls voordeliger dan bedrukken.

Transfers

Een andere techniek om bedrijfskleding te bedrukken, is het aanbrengen van een transfer. Met behulp van een digitaal voorbeeld, bekijken wij welk soort transfer het beste bij het artikel past aan gezien niet alle artikelen zich voor een transfer lenen. Zaken als rekbaarheid, slijtvastheid en kleurkeuze spelen hierbij een rol. Een fullcolor transfer is interessant bij grotere aantallen omdat de initiële kosten relatief hoog zijn. De prijs is afhankelijk van het aantal kleuren en de grootte van de afbeelding. Overigens kan een flextransfer op nagenoeg elke vorm van textiel worden toegepast. hierbij zijn kleinere aantallen mogelijk en is er geen sprake van film- of zeefkosten.

Wilt u meer informatie over bedrukken of borduren van bedrijfskleding of confectiekleding door Wijnen Confectie? Neem dan contact met ons op! Tijdens een afspraak kunnen we u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van uiteenlopende bedrukkingen kunnen we u altijd uitstekend van dienst zijn.