Werkkleding uit Zweden

Werkkleding en bedrijfskleding die toepasbaar is in vele beroepen en locaties. Zo bieden ze stijlen aan welke perfect aansluiten bij Bouw, Constructie en Installatie, maar ook voor de vakschilder, transportsector en service-technicus. Elk beroep heeft zijn eigen behoeftes en wensen en met specifieke kleding voor elke sector sluit de werkkledig van Projob perfect aan bij de wensen van de drager, en daar draait het uiteindelijk allemaal om dat de drager zich comfortabel en veilig voelt in het uitoefenen van zijn beroep!

Onze (werk)kleding,
uw verhaal!

De representatieve bedrijfskleding zoals rokken, blazers, gilets, pantalons en overhemden worden geproduceerd door onze ervaren medewerkers in het eigen atelier in Someren. Doordat de productie van deze kleding in eigen beheer plaatsvindt, is er volop keuzevrijheid. Stof, pasvorm en maatvoering is allemaal bespreekbaar. De stoffen zijn uitgebreid getest op kwaliteit om de duurzaamheid van de producten te garanderen. De bijpassende accessoires en een eventuele bedrukking maken de door u gewenste bedrijfskleding compleet.

ProJob bestellen bij Wijnen Bedrijfskleding & Confectie

Meer weten over bedrijfskleding van ProJob? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de bedrijfskleding en werkwijze van Wijnen Bedrijfskleding & Confectie. Tijdens een afspraak op onze locatie in Someren praten we u graag bij over de vele mogelijkheden welke ProJob heeft en kunt u inspiratie op doen in onze showroom. Een ding staat al vast: met de jarenlange ervaring van Wijnen Confectie op het gebied van representatieve bedrijfskleding van diverse merken kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn!