Voor elke promotieklus de juiste promotiekleding

U wilt een nieuwe product of dienst introduceren? Met de juiste en passende promotiekleding maakt u een onvergetelijke indruk bij uw doelgroep. Professioneel aangeklede promotiemedewerkers verkopen niet alleen uw product of dienst, maar vormen ook een visitekaartje voor uw bedrijf. We bedrukken of borduren T-shirts, sweaters, fleecetruien, petjes, shawls, mutsen, handschoenen, badhanddoeken, jassen, tassen en meer. Kies zelf de kleuren en stofkwaliteit. We hebben artikelen voor dames, heren en kinderen.

Representatieve promokleding

De representatieve promokleding zoals: T-shirts, sweaters, polo’s, badjassen, schorten, sjaals, blouses en veel meer! Gewoon goed gedrukt met een borduring, zeefdruk of transfer. Met promotioneel textiel heb je een effectief instrument om je boodschap of merknaam onder de aandacht te brengen. Alles wordt gemaakt en gedrukt in onze eigen atelier in Someren.

Promokleding van Wijnen Bedrijfskleding & Confectie

Meer weten over promokleding van Wijnen Bedrijfskleding & Confectie en onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Tijdens een afspraak op onze locatie in Someren praten we u graag bij over de vele mogelijkheden en kunt u inspiratie op doen in onze showroom. Een ding staat al vast: met de jarenlange ervaring van Wijnen op het gebied van het representatieve promotiekleding kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn!