Meer dan 100 jaar ervaring verwerkt in iedere steek

Portwest is een wereldwijd actieve fabrikant en distributeur van werkkleding, veiligheidskleding en PBM. Portwest, opgericht in 1904, is het snelst groeiende bedrijf in werkkleding ter wereld met een wereldwijd distributienetwerk en klantenservice in meer dan 130 landen. Portwest is een familiebedrijf en wordt nog steeds beheerd door de 3e generatie van de Hughes Family. De kern van de keten van het Portwest voordeel wordt gevormd door innovatieve productie’s en ontwerpen door een eigen team van experts.

Onze (werk)kleding,
uw verhaal!

De representatieve bedrijfskleding zoals rokken, blazers, gilets, pantalons en overhemden worden geproduceerd door onze ervaren medewerkers in het eigen atelier in Someren. Doordat de productie van deze kleding in eigen beheer plaatsvindt, is er volop keuzevrijheid. Stof, pasvorm en maatvoering is allemaal bespreekbaar. De stoffen zijn uitgebreid getest op kwaliteit om de duurzaamheid van de producten te garanderen. De bijpassende accessoires en een eventuele bedrukking maken de door u gewenste bedrijfskleding compleet.

Portwest workwear bestellen bij Wijnen Bedrijfskleding & Confectie

Meer weten over bedrijfskleding van PORTWEST van Wijnen Bedrijfskleding & Confectie en onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Tijdens een afspraak op onze locatie in Someren praten we u graag bij over de vele mogelijkheden en kunt u inspiratie op doen in onze showroom. Een ding staat al vast: met de jarenlange ervaring van Wijnen Confectie op het gebied van representatieve bedrijfskleding van diverse merken kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn!