Een stevige voetafdruk met werkschoenen van Wijnen Confectie

Onze uitgebreide collectie veiligheidsschoenen weten comfort en veiligheid samen te laten komen. Het uitgebreide assortiment garandeert dat zowel dames als heren bij Wijnen Confectie kunnen slagen. We bieden veiligheidsschoenen aan van gerenommeerde merken als Elten, Lowa, Buckler, Helly Hansen en Sixton. Populaire en gangbare modellen leveren we snel en rechtstreeks uit eigen voorraad.

Werkschoenen kopen

Wijnen Bedrijfskleding & Confectie heeft in de afgelopen 30 jaar veel ervaring opgebouwd op het gebied van gepersonaliseerde bedrijfskleding en werkschoenen voor de retail. Van een hoogwaardig kostuum tot functionele overall, uw medewerkers stralen zelfvertrouwen uit in goed passende bedrijfskleding. Naast representatieve bedrijfskleding, workwear en promotiekleding, bieden we ook een uitgebreide collectie accessoires aan zoals sjaals, stropdassen en strikken.

Werkschoenen in alle gangbare maten

Op het gebied van werkschoenen, doen wij geen enkele concessie als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Op werkschoenen moet u ook onder zware omstandigheden kunnen vertrouwen. Bij Wijnen Confectie voeren we uitsluitend kwaliteitsmerken zoals Elten, Lowa, Buckler, Helly Hansen en Sixton. De meest gangbare modellen en maten hebben we standaard op voorraad zodat u zonder levertijd direct gebruik kunt maken van de werkschoenen.

Werkschoenen voor dames en heren

Werkschoenen zijn er in allerlei soorten en maten van diverse merken. Zo verkopen wij bijvoorbeeld witte werkschoenen, veiligheidsschoenen met een stalen neus, sportieve modellen, nette modellen, anti-slip werkschoenen, waterdichte werkschoenen en lichtgewicht werkschoenen. Deze zijn er in allerlei verschillende modellen zoals instappers, sneakers en lage en hoge modellen. Op zoek naar veilige en beschermende werkschoenen? Neem contact op met Wijnen Bedrijfskleding & Confectie