Logo borduren op kleding

Geborduurde logo’s en emblemen geven bedrijfskleding extra uitstraling en maken kleding nog persoonlijker. Wijnen Confectie heeft op dit gebied een naam hoog te houden. Met uitstekende borduringen krijgt uw kledingstuk een nieuwe- en krachtige uitstraling.

Met behulp van een voorbeeld – zoals een afbeelding van uw logo – wordt er een borduurmal (borduurkaart) gemaakt. Dit is een eenmalige investering waarbij de prijs afhankelijk is van het aantal steken in de borduring. Wanneer slechts kleine hoeveelheden bedrijfskleding moeten worden voorzien van een bedrijfsnaam of logo, is het borduren dikwijls voordeliger dan bedrukken

Borduren op kleding

Van borduren tot bedrukken en van zeefdruk tot transferlogo. Wijnen Bedrijfskleding en Confectie verzorgt het allemaal conform uw wensen!

Wilt u meer informatie over bedrukken of borduren van bedrijfskleding of confectiekleding door Wijnen Confectie? Neem dan contact met ons op! Tijdens een afspraak kunnen we u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van uiteenlopende bedrukkingen kunnen we u altijd uitstekend van dienst zijn.