Topkwaliteit uit Scandinavië

Vanuit Noorwegen maakt Helly Hansen al bijna 140 jaar professionele uitrusting waarin zij zichzelf prettig voelen. Het begon allemaal in 1877 toen zeekapitein Helly Juell Hansen een betere manier vond om beschermd te blijven tegen de harde Noorse elementen. Kort daarna lanceerden kapitein Hansen en zijn vrouw Margrethe een bedrijf dat waterdichte jassen, broeken, zuidwesters en dekzeilen van oliehuid produceerde, gemaakt van grof linnen gedrenkt in lijnolie – en de legende was geboren!

Onze (werk)kleding,
uw verhaal!

De representatieve bedrijfskleding zoals rokken, blazers, gilets, pantalons en overhemden worden geproduceerd door onze ervaren medewerkers in het eigen atelier in Someren. Doordat de productie van deze kleding in eigen beheer plaatsvindt, is er volop keuzevrijheid. Stof, pasvorm en maatvoering is allemaal bespreekbaar. De stoffen zijn uitgebreid getest op kwaliteit om de duurzaamheid van de producten te garanderen. De bijpassende accessoires en een eventuele bedrukking maken de door u gewenste bedrijfskleding compleet.

Helly Hansen kopen bij Wijnen Bedrijfskleding & Confectie

Meer weten over bedrijfskleding van Helly Hansen bij Wijnen Bedrijfskleding & Confectie en onze aanpak? Neem dan contact met ons op! Tijdens een afspraak op onze locatie in Someren praten we u graag bij over de vele mogelijkheden van Helly Hansen en kunt u inspiratie op doen in onze showroom. Een ding staat al vast: met de jarenlange ervaring van Wijnen Confectie op het gebied van representatieve bedrijfskleding van verschillende merken kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn!