Deze collectie toevoegen aan uw bedrijfskleding?

De James Harvest Sportswear collectie is gebaseerd op de Amerikaanse ‘college’ kleding. Bij elk ontwerp ging een intensieve ontwikkelingsfase vooraf. Elk kledingstuk wordt gekenmerkt door het gebruik van de beste materialen en accessoires die de markt te bieden heeft. De ontwerpen volgen steeds de huidige modetrends waarbij veel aandacht wordt besteed aan afwerking en details.

Onze kleding,
uw verhaal!

De representatieve bedrijfskleding zoals rokken, blazers, gilets, pantalons en overhemden worden geproduceerd door onze ervaren medewerkers in het eigen atelier in Someren. Doordat de productie van deze kleding in eigen beheer plaatsvindt, is er volop keuzevrijheid. Stof, pasvorm en maatvoering is allemaal bespreekbaar. De stoffen zijn uitgebreid getest op kwaliteit om de duurzaamheid van de producten te garanderen. De bijpassende accessoires en een eventuele bedrukking maken de door u gewenste bedrijfskleding compleet.

Sportieve kledinglijn van James Harvest kopen bij Wijnen?

Meer weten over sportieve kledinglijn van James Harvest van Wijnen Confectie en onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Tijdens een afspraak op onze locatie in Someren praten we u graag bij over de vele mogelijkheden en kunt u inspiratie op doen in onze showroom. Een ding staat al vast: met de jarenlange ervaring van Wijnen Confectie op het gebied van representatieve bedrijfskleding van diverse merken kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn!