De kleding die langs de lijn gezien mag worden!

Promotionele kleding is een graag gezien geschenk, zowel binnen het bedrijf als erbuiten. Bovendien geeft promotiekleding mensen het gevoel dat ze ergens bij horen, een soort van “samenhangend-gevoel” dat bijdraagt tot de positieve resultaten van uw team. Er zijn tal van redenen om te kiezen voor promotionele kleding, Printer Active Wear biedt vele mogelijkheden.

Onze (promo)kleding,
uw verhaal!

De representatieve bedrijfskleding zoals rokken, blazers, gilets, pantalons en overhemden worden geproduceerd door onze ervaren medewerkers in het eigen atelier in Someren. Doordat de productie van deze kleding in eigen beheer plaatsvindt, is er volop keuzevrijheid. Stof, pasvorm en maatvoering is allemaal bespreekbaar. De stoffen zijn uitgebreid getest op kwaliteit om de duurzaamheid van de producten te garanderen. De bijpassende accessoires en een eventuele bedrukking maken de door u gewenste bedrijfskleding compleet.

Sportieve kleding kopen van Printer Active Wear?

Meer weten over de promotionele kleding van het merk Printer van Wijnen Bedrijfskleding & Confectie en onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Tijdens een afspraak op onze locatie in Someren praten we u graag bij over de vele mogelijkheden en kunt u inspiratie op doen in onze showroom. Een ding staat al vast: met de jarenlange ervaring van Wijnen Bedrijfskleding & Confectie op het gebied van representatieve bedrijfskleding van verschillende merken kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn!