Professionele voetbescherming

Sinds 1910 staat de naam ELTEN voor veiligheidsschoenen die aan de hoogste eisen voldoen. Door het zeer brede assortiment en voortdurende technische innovaties is ELTEN een van de meest toonaangevende aanbieders van veiligheidsschoenen in Europa. ELTEN staat bekend om zijn intensieve wetenschappelijke onderzoek en zijn baanbrekende innovaties.

Onze werkschoenen,
uw verhaal!

De representatieve bedrijfskleding zoals rokken, blazers, gilets, pantalons en overhemden worden geproduceerd door onze ervaren medewerkers in het eigen atelier in Someren. Doordat de productie van deze kleding in eigen beheer plaatsvindt, is er volop keuzevrijheid. Stof, pasvorm en maatvoering is allemaal bespreekbaar. De stoffen zijn uitgebreid getest op kwaliteit om de duurzaamheid van de producten te garanderen. De bijpassende accessoires en een eventuele bedrukking maken de door u gewenste bedrijfskleding compleet.

Professionele voetbescherming van Wijnen Confectie

Meer weten over de voetbescherming van Elton bij Wijnen Bedrijfskleding & Confectie en onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Tijdens een afspraak op onze locatie in Someren praten we u graag bij over de vele mogelijkheden en kunt u inspiratie op doen in onze showroom. Een ding staat al vast: met de jarenlange ervaring van Wijnen Confectie op het gebied van het representatieve voetbescherming van diverse merken kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn!