Kleding gemaakt voor het werk, gemaakt voor het leven

In plaats van seizoensgebonden trends na te streven, richten we ons bij ID® op het creëren van Corporate Wear met stijlvolle, klassieke en duurzame ontwerpen die niet uit de mode raken en die was na was hun vorm en kleur behouden. Het assortiment omvat iconische klassiekers waarvan de designwortels meer dan 26 jaar teruggaan. Het geheim achter dit duurzame ontwerp zijn goede kwaliteit en functionele details.

Onze (werk)kleding,
uw verhaal!

De representatieve bedrijfskleding zoals rokken, blazers, gilets, pantalons en overhemden worden geproduceerd door onze ervaren medewerkers in het eigen atelier in Someren. Doordat de productie van deze kleding in eigen beheer plaatsvindt, is er volop keuzevrijheid. Stof, pasvorm en maatvoering is allemaal bespreekbaar. De stoffen zijn uitgebreid getest op kwaliteit om de duurzaamheid van de producten te garanderen. De bijpassende accessoires en een eventuele bedrukking maken de door u gewenste bedrijfskleding compleet.

Tijdloze werkkleding bij Wijnen Bedrijfskleding & Confectie

Meer weten over bedrijfskleding van ID Identity bij Wijnen bedrijfskleding & Confectie en onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Tijdens een afspraak op onze locatie in Someren praten we u graag bij over de vele mogelijkheden van jet merk ID Identity en kunt u inspiratie op doen in onze showroom. Een ding staat al vast: met de jarenlange ervaring van Wijnen Confectie op het gebied van representatieve bedrijfskleding van verschillende merken kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn!