Advancing Safety Footwear since 1998.

Buckler Boots gebruikt de Goodyear Welted constructie voor een groot deel van het assortiment werkschoenen en werklaarzen. De Goodyear Welted constructie is een zeer robuuste fabricagemethode waarbij een gestiksteekte naad het bovenmateriaal aan de binnenzool bevestigt.

Onze werkschoenen,
uw verhaal!

De representatieve bedrijfskleding zoals rokken, blazers, gilets, pantalons en overhemden worden geproduceerd door onze ervaren medewerkers in het eigen atelier in Someren. Doordat de productie van deze kleding in eigen beheer plaatsvindt, is er volop keuzevrijheid. Stof, pasvorm en maatvoering is allemaal bespreekbaar. De stoffen zijn uitgebreid getest op kwaliteit om de duurzaamheid van de producten te garanderen. De bijpassende accessoires en een eventuele bedrukking maken de door u gewenste bedrijfskleding compleet.

Buckler Bootz van Wijnen Confectie

Meer weten over bedrijfsschoenen van Buckler bij Wijnen Bedrijfskleding & Confectie en onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Tijdens een afspraak op onze locatie in Someren praten we u graag bij over de vele mogelijkheden en kunt u inspiratie op doen in onze showroom. Een ding staat al vast: met de jarenlange ervaring van Wijnen Confectie op het gebied van representatieve bedrijfskleding van verschillende merken kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn!