Werkschoenen voor de bouw

Op het gebied van werkschoenen, doen wij geen enkele concessie als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Op werkschoenen moet u ook onder zware omstandigheden kunnen vertrouwen. Daarvoor zijn minimaal neusbescherming en een antipenetratiezool  belangrijk. Voor extra comfort kun je denken aan een schokdempend voetbed of een extra verstevigde hiel. Bij Wijnen Confectie voeren we uitsluitend kwaliteitsmerken zoals Elten, Lowa, Buckler, Helly Hansen en Sixton.

Een flinke wensenlijst waar u met de veiligheidsschoenen van Wijnen Confectie zonder problemen aan tegemoet kan komen. Wij zorgen er voor dat uw medewerkers de schoenen met plezier dragen dankzij een perfect pasvorm en een aangenaam draagcomfort. Diverse artikelen hebben we standaard op voorraad en alle producten zijn verkrijgbaar vanaf één stuk.

Op verzoek kunnen we alles voorzien van uw logo of alles geheel in de bedrijfskleuren. U merkt het: voor bedrijfskleding zijn wij de specialist!

Een stevige voetafdruk

Onze uitgebreide collectie veiligheidsschoenen weten comfort en veiligheid samen te laten komen. Het uitgebreide assortiment garandeert dat zowel dames als heren bij Wijnen Confectie kunnen slagen. Populaire en gangbare modellen leveren we snel en rechtstreeks uit eigen voorraad. Zo bent u verzekerd van veiligheid en comfort op de bouw, in de installatietechniek, ruwbouw, interieurbouw, stucadoor of schilder.

Veiligheidsschoenen van Wijnen Confectie

Meer weten over veiligheidsschoenen van Wijnen Confectie en onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Tijdens een afspraak op onze locatie in Someren praten we u graag bij over de vele mogelijkheden en kunt u inspiratie op doen in onze showroom. Een ding staat al vast: met de jarenlange ervaring van Wijnen Confectie op het gebied van het representatieve bedrijfskleding kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn!