Maatwerk werkkleding voor mannen

Werkkleding moet comfortabel zitten, zowel voor mannen als vrouwen. Dat vinden wij bij Wijnen Confectie een eerste vereiste. Daarnaast moet de workwear duurzaam zijn, tegen een stootje kunnen en ook representativiteit en professionaliteit uitstralen. Workwear voor de industrie, bouw, service, detailhandel, horeca, kantoor, beveiliging en meer, speciaal voor de man.

Een flinke wensenlijst waar u met de werkkleding van Wijnen Confectie zonder problemen aan tegemoet kan komen. Wij zorgen er voor dat uw mannelijke medewerkers de bedrijfskleding met plezier dragen dankzij een perfect pasvorm en een aangenaam draagcomfort. Er zijn volop keuzemogelijkheden zoals het unieke ‘drielagensysteem’ uit de Helly Hansen Workwear-collectie dat speciaal ontworpen is om ervoor te zorgen dat uw medewerkers droog, warm en goed beschermd zijn tijdens het werk. Diverse artikelen hebben we standaard op voorraad en alle producten zijn verkrijgbaar vanaf één stuk.

Naast representatieve bedrijfskleding, workwear en promokleding, bieden we ook een uitgebreide collectie accessoires aan zoals sjaals, stropdassen en strikken.  Op verzoek kunnen we alles voorzien van uw logo of alles geheel in de bedrijfskleuren. U merkt het: voor bedrijfskleding zijn wij de specialist!

Representatieve bedrijfskleding

De representatieve bedrijfskleding zoals blazers, gilets, pantalons en overhemden worden geproduceerd door onze ervaren medewerkers in het eigen atelier in Someren. Doordat de productie van deze kleding in eigen beheer plaatsvindt, is er volop keuzevrijheid. Stof, pasvorm en maatvoering is allemaal bespreekbaar. De stoffen zijn uitgebreid getest op kwaliteit om de duurzaamheid van de producten te garanderen. De bijpassende accessoires en een eventuele bedrukking maken de door u gewenste bedrijfskleding compleet.

Werkkleding van Wijnen Confectie

Meer weten over bedrijfskleding van Wijnen Confectie en onze aanpak? Neem dan contact met ons op. Tijdens een afspraak op onze locatie in Someren praten we u graag bij over de vele mogelijkheden en kunt u inspiratie op doen in onze showroom. Een ding staat al vast: met de jarenlange ervaring van Wijnen Confectie op het gebied van het representatieve bedrijfskleding kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn!