Van schets tot maatkostuum

De werkwijze van Wijnen Confectie uit Brabant

De bedrijfskleding voor uw medewerkers moet aan veel eisen voldoen: deze moet comfortabel en functioneel zijn, lang meegaan en natuurlijk de identiteit van uw bedrijf uitstralen. De persoonlijke aanpak van Wijnen Confectie zorgt ervoor dat het imago van uw onderneming wordt vertaald naar praktische, representatieve bedrijfskleding.

Logo van Wijnen Confectie

Voordat wij naald en draad oppakken

Het begint met een introductiegesprek. Daarbij nemen we uw wensen en eisen door en laten we u op onze locatie in Someren een ruim assortiment aan modellen en voorbeelden zien. Zo geven we u gelijk een kijkje in ons productieatelier.

Samen met u kijken we naar de functionaliteit, kwaliteit, stijl en kleur van de kleding. We brengen een advies uit dat aansluit bij uw huisstijl en budget. Aan de hand van dat advies stellen we een kledingpakket samen.

We hanteren geen minimum of maximum aantallen voor de kledingstukken. U ontvangt een vrijblijvende offerte. Na goedkeuring wordt de kleding doorgepast door uw medewerkers.

Doorpassen

Afhankelijk van uw keuze kan u de selectie op verschillende manieren doorpassen. Voor nagenoeg alle producten beschikken wij over een standaard passerie. Daarmee meten we de kleding per persoon op maat aan.

Passen op locatie

Wijnen Confectie komt bij u langs om door te passen. Afhankelijk van de afstand en het aantal personen zal hier een vergoeding voor gevraagd worden.

Passen bij Wijnen Confectie

Uw medewerkers zijn van harte welkom op onze locatie in Someren. Maak een afspraak om uw medewerkers bij ons kleding te laten passen.

Zelf doorpassen

Sommige kledingstukken (zoals polo’s, truien, T-shirts en broeken) kunt u zelf doorpassen. Wij voorzien u van een complete maatserie van de kleding, waarna u zelf verder het doorpassen onder uw werknemers verzorgt. De benodigde maten geeft u schriftelijk en ondertekend aan ons door.