Nieuws van Wijnen Confectie

Bedrijfskleding uit Brabant

Bedrijfskleding Brabant

Kleding management systeem

Wijnen Confectie ontzorgt. Hiervoor bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons kleding management systeem.

Met dit systeem heeft u een compleet overzicht van al uw kleding stukken en indien gewenst per medewerker. Door in te loggen in de webshop waarin alleen uw kledingstukken / artikelen zichtbaar zijn kunnen eenvoudig bestellingen worden geplaats door uw medewerkers. Vervolgens geeft u de goedkeuring voor de bestelling.  

Graag lichten wij de voordelen en mogelijkheden toe aan de hand van een gesprek.

Vol automatische CNC-snijmachine / Patronen Service

Patronen service,

Wij beschikken over een eigen patroon service in huis. Dit biedt ons de mogelijkheid om uw modellen / ideeën om te zetten in een digitaal patroon + gradatie zodat deze productie klaar zijn. Ook hebben wij uiteraard de mogelijkheid uw samples te produceren.

CNC Snijmachine,

Ten behoeve van onze productieafdeling hebben wij een nieuwe volledig automatische KURIS texcut 3030 CNC snijmachine in gebruik genomen. Dit verhoogt onze productiecapaciteit en versnelt de doorstroming van de producten waardoor een kortere levertijd kan worden verwezenlijkt. Door de digitale nauwkeurigheid kan nu een nog betere pasvorm worden gegarandeerd. Ook bij eventuele nabestellingen. De machine is voornamelijk bestemd voor eigen productie, maar indien u wellicht uw snijwerk wilt uitbesteden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bekijk een impressie van de machine

Bedrijfskleding Brabant