Nieuws van Wijnen Confectie

Bedrijfskleding uit Brabant

Kledingmanagementsysteem

Wijnen Confectie ontzorgt. Hiervoor bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons kledingmanagementsysteem.

 

Met dit systeem heeft u een compleet overzicht van al uw kledingstukken en indien gewenst per medewerker. Door in te loggen in de webshop waarin alleen uw kledingstukken/artikelen zichtbaar zijn, kunnen uw medewerkers eenvoudig bestellingen plaatsen. Vervolgens geeft u de goedkeuring voor de bestelling.  

 

Graag lichten wij de voordelen en mogelijkheden toe aan de hand van een gesprek.

Volautomatische CNC-snijmachine en patronenservice

Patronenservice:

Wij beschikken over een eigen patronenservice in huis. Dit biedt ons de mogelijkheid om uw modellen/ideeën om te zetten in een digitaal patroon + gradatie, zodat de patronen productieklaar zijn. Ook hebben wij uiteraard de mogelijkheid om uw samples te produceren.

 

CNC-Snijmachine:

Ten behoeve van onze productieafdeling hebben wij een nieuwe volledig automatische KURIS texcut 3030 CNC-snijmachine in gebruik genomen. Dit verhoogt onze productiecapaciteit en versnelt de doorstroming van de producten, waardoor een kortere levertijd kan worden verwezenlijkt. Door de digitale nauwkeurigheid kan nu een nog betere pasvorm worden gegarandeerd, ook bij eventuele nabestellingen. De machine is voornamelijk bestemd voor eigen productie, maar indien u wellicht uw snijwerk wilt uitbesteden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Bekijk een impressie van de machine